Noe du lurer på? Se om du finner svaret her:

Hvis du ikke finner svaret du trengte i listen under så gjerne ta direkte kontakt med oss på telefon 40 53 71 73 eller mail: post@nr1fysioterapi.no

 • Jeg har frikort. Kan jeg bruke det hos dere? 

  Nr1 Fysioterapi-klinikken er en privat klinikk og vi har dessverre ikke noen avtale med det offentlige. Det vil si at man ikke får noe refundert gjennom HELFO og prisene som står oppført hos oss vil gjelde alle, uavhengig av frikort.

 • Jeg står på venteliste hos de offentlige fysioterapeutene, men har behov for behandling raskt. Hva gjør jeg?

  Som oftest er det lange venteliste hos de offentlige fysioterapeutene og det kan være problematisk hvis man har mye smerter eller trenger hjelp fort. Et alternativ kan være å starte behandlingen hos en privat fysioterapeut ( slik som her). Da kan du få råd og veiledning til øvelser du kan gjøre selv, noe som kan være en god hjelp mens du venter på time hos de offentlige.

 • Jeg ser at klinikken holder til på et treningssenter. Må man være medlem der for å gå til behandling hos dere?

  Det må man ikke. Klinikken er åpen for alle :)

 • Må jeg gå til legen for en vurdering før jeg kommer til dere? 

  Det er ikke nødvendig. Vi gjør en undersøkelse ved første møte hvor vi får kartlagt problemet. Hvis det er noe som er uklar i undersøkelsen og vi vurderer det som nødvendig, vil vi anbefale deg å ta kontakt med legen din.

 • Hva er prisen for behandling og hvor lenge varer den?

  Vi setter av 40 minutter og da er prisen 490 kr for time hos fysioterapeut og 390 kr hos massasje-terapeut. Vi pleier å sette av 40 minutter både ved førstegangskonsultasjon og videre behandling og opplever at vi da har god tid til behandling, spørsmål og veiledning. Hvis det er ønskelig kan man sette opp 30 minutter-timer, og prisen er da 440 kr.

 • Hvor mange behandling trenger jeg?

  Det er alltid vanskelig å svare på. Noen føler seg bedre allerede etter èn behandling, andre trenger mer oppfølging med behandling og øvelser. Alle pasientene våre får øvelser som er skreddersydd deres problem og som kan hjelpe dem videre hjemme. Det er viktig at du har en fremgang i behandlingen og hvis vi ikke ser noen endringer/ lindring av plagene etter 4-5 behandling må vi revurdere opplegget, eventuelt henvise videre til noen andre.

ONLINE BOOKING