Fysioterapeut Solveig Ophuus

Nr1 Fysioterapi- klinikken ble startet opp av fysioterapeut Solveig Ophuus i 2013 . Hun har en bachelorgrad i fysioterapi fra Høyskolen i Bergen, halvtårsstudie i ernæring, og tar nå en mastergrad i fysioterapi med fokus på muskel-skjeletthelse. Solveig har godkjent kurs innen IMS (nålebehandling), kinesiologitaping, tilpasning av Super Feet- såler, i tillegg til flere kurs innen behandling av skulder, nakke, ryggplager og kvinnehelse.

I tillegg til å jobbe fysioterapeut ved Nr1 Fysioterapi jobber Solveig som treningsinstruktør ved Nr1 Fitness, Åsane. Hun instruerer i forskjellige typer kondisjonstimer, styrke, pilates og senior-trim. Mor og barn gruppen som holdes av Nr1 Fysioterapi er det Solveig som instruerer i. Tidligere har hun vært aktiv danser og fotball-keeper.

Trening er en stor del av hverdagen til Solveig, og hun har fokus på dette gjennom behandlingen hun gir pasientene. Et program med hjemmeøvelser som pasienten kan gjøre på egenhånd får man som oftest med seg, og på denne måten får man et egen verktøy som kan bidra til å redusere plagene i hverdagen. Gjennom kurs og erfaring har Solveig flere behandlingsmetoder som kan taes i bruk og hun er opptatt av at pasientene skal oppleve en bedring, mestring og forståelse for plagene sine. Hun er en imøtekommende og trygg fysioterapeut som gjør sitt beste for å hjelpe sine pasienter.

Solveig Ophuus

Fysioterapeut

Fysioterapeut Synne Isaksen

Synne Isaksen jobber som fysioterapeut ved Nr1 Fysioterapi-klinikken. Hun har tatt utdannelsen ved Saxion Univeristy of Applied Science i Nederland, og ble ferdig våren 2018.
Synne har tatt kurs i IMS ( nålebehandling) og manipuleringsteknikker, og hun er stadig på utkikk etter nye kurs. Hvis du ønsker forebyggende behandling eller behandling etter en plage/skade har oppstått kan Synne hjelpe deg. Det vil bli satt fokus på et godt samarbeid mellom pasient og terapeut for å oppnå best mulig resultat.

Synne tilbyr treningsveiledning/ treningsterapi, massasje, mobilisering og nålebehandling.

Synne Isaksen

Fysioterapeut

Muskelterapeut Zaneta Adamikova

Zaneta Adamikova er utdannet fysioterapeut ved Karlsuniversitet i Tsjekkia og venter nå på å få autorisasjonen godkjent i Norge.

I mellomtida jobber hun som massasje- og muskel-terapeut ved Nr1 Fysioterapi-klinikken og kan hjelpe deg med å løse opp i spent og smertefull muskulatur i nakke, skuldre, rygg, sete, hofter og legger. Hun har lang erfaring innen massasje,  så her er du i trygge hender. Fra april 2022 er prisen 430 kr ( inkludert moms) for 40 minutters behandling.

Ta kontakt hvis du har spørsmål eller ønsker å bestille deg en time.

Zaneta Adamikova

Massasje-terapeut