Fysioterapeut Solveig Ophuus

Nr1 Fysioterapi og kiropraktikk ble startet opp av fysioterapeut Solveig Ophuus i 2013 . Hun har en bachelorgrad i fysioterapi fra Høyskolen i Bergen, godkjent kurs innen IMS (nålebehandling), kinesiotaping og tilpassning av Super Feet såler. Hun har også flere kurs innen behandling av skulder, nakke og ryggplager.

I tillegg til å jobbe 100 % som fysioterapeut ved Nr1 Fysioterapi jobber Solveig også som treningsinstruktør ved Nr1 Fitness. Hun instruerer i timer som for eksempel; step, styrke, corebar, pilates og senior-trim. Mor og barn gruppen som holdes av Nr1 Fysioterapi er det Solveig som instruerer i. Tidligere har hun vært aktiv danser samt fotball-keeper.

Trening er en stor del av hverdagen til Solveig, og hun har fokus på dette gjennom behandlingen hun gir pasientene. Et program med hjemmeøvelser som pasienten kan gjøre på egenhånd blir de fleste instruert i, og på denne måten får man et egen verktøy slik at man selv kan bidra til å redusere plagene sine.

Solveig Ophuus

Fysioterapeut

Fysioterapeut Cathrine Bader

Cathrine Bader jobber som fysioterapeut ved Nr1 Fysioterapi kiropraktikk og har jobbet hos oss i 3 år. Hun har en bachelorgrad i fysioterapi fra Høyskolen i Bergen og er nå i gang med et masterforløp i psykomotorisk fysioterapi der hun studerer deltid i Tromsø i tillegg til å jobbe hos oss. Hun tar i forbindelse med masteren inn pasienter til psykomotorisk behandling. Ønsker du å vite mer om psykomotorisk fysioterapi, kan du trykke her: Psykomotorisk fysioterapi

Fra tidligere har Cathrine erfaring fra rehabilitering innen muskel/skjelettplager, nevrologi, reumatologi og ortopedi. Hun har kurs i undersøkelse og behandling av nevrologiske lidelser, Kinesiotaping og IMS (nålebehandling), i tillegg til flere nakke/skulderkurs. Har du langvarige og sammensatte plager kan Cathrines kunnskap og erfaring hjelpe deg til å forstå plagene dine bedre, slik at vi sammen kan jobbe mot en endring som vil lette på dine plager/symptomer. Hun har bred erfaring noe som er med på å gi deg den best tilpassede behandlingen for dine plager.

Cathrine Bader

FysioterapeutPsykomotorisk fysioterapeut

Fysioterapeut Synne Isaksen

Synne Isaksen jobber som fysioterapeut ved Nr1 Fysioterapi og kiropraktikk. Hun har tatt utdannelsen ved Saxion Univeristy of Applied Science i Nederland, og ble ferdig våren 2018.
Synne har tatt kurs i IMS ( nålebehandling), og er stadig på utkikk etter nye kurs. Hvis du ønsker forebyggende behandling eller behandling etter en plage/skade har oppstått kan Synne hjelpe deg. Det vil bli satt fokus på et godt samarbeid mellom pasient og terapeut for å oppnå best mulig resultat.

Synne tilbyr treningsveiledning/ treningsterapi, massasje, mobilisering og nålebehandling.

Synne Isaksen

Fysioterapeut

Fysioterapeut Robert Dyvik

Robert var ferdig utdannet fysioterapeut ved Høgskulen på Vestlandet i august 2019, og ferdig med sin turnusperiode august 2020. Etter turnusperioden startet han som fysioterapeut ved Fot&Ankel Spesialisten på Minde, og skal nå jobbe noen kvelder i uken her hos oss. Robert er selv aktiv fotballspiller og har god erfaring med idrettsrelaterte plager. Han driver også med styrketrening, og har kunnskap innfor feltet som skadeforebyggende, prestasjonsfremmende og rehabiliterende tiltak. I tillegg har han erfaring fra undersøkelse og behandling av de fleste kroppsområder.

Robert Dyvik

Fysioterapeut