Fysioterapeut Synne Isaksen

Synne Isaksen jobber som fysioterapeut ved Nr1 Fysioterapi-klinikken. Hun har tatt utdannelsen ved Saxion Univeristy of Applied Science i Nederland, og ble ferdig våren 2018.
Synne har tatt kurs i IMS ( nålebehandling) og manipuleringsteknikker, og hun er stadig på utkikk etter nye kurs. Hvis du ønsker forebyggende behandling eller behandling etter en plage/skade har oppstått kan Synne hjelpe deg. Det vil bli satt fokus på et godt samarbeid mellom pasient og terapeut for å oppnå best mulig resultat.

Synne tilbyr treningsveiledning/ treningsterapi, massasje, mobilisering og nålebehandling.

Synne Isaksen

Fysioterapeut

Muskelterapeut Zaneta Adamikova

Zaneta Adamikova er utdannet fysioterapeut ved Karlsuniversitet i Tsjekkia og venter nå på å få autorisasjonen godkjent i Norge.

I mellomtida jobber hun som massasje- og muskel-terapeut ved Nr1 Fysioterapi-klinikken og kan hjelpe deg med å løse opp i spent og smertefull muskulatur i nakke, skuldre, rygg, sete, hofter og legger. Hun har lang erfaring innen massasje,  så her er du i trygge hender.

Ta kontakt hvis du har spørsmål eller ønsker å bestille deg en time.

Zaneta Adamikova

Massasje-terapeut

Fysisk og Mental- trener Sidsel Faye Warberg

Fysisk og Mental Trener
Kostholdsrådgiver
Profesjonell Coach

Fra januar 2022 starter Sidsel opp i lokalene til Nr1 Fitness Åsane. Her vil hun ha et tett samarbeid med Nr1 Fysioterapi-klinikken slik at vi sammen kan gi deg et helhetlig behandlingstilbud.

«Som Fysisk og Mental Trener har jeg fokus på bevisstgjøring for å finne tiltak for positiv endring og utvikling. Jeg ønsker å bidra til at mennesker finner en god balanse i livet slik at livet berikes for en selv og andre«.

Sidsel Faye Warberg

Fysisk og mental- trener