Fysioterapeut Solveig Ophuus

Nr1 Fysioterapi- klinikken ble startet opp av fysioterapeut Solveig Ophuus i 2013 . Hun har en bachelorgrad i fysioterapi fra Høyskolen i Bergen, halvtårsstudie i ernæring, og tar nå en mastergrad i fysioterapi med fokus på muskel-skjeletthelse. Solveig har godkjent kurs innen IMS (nålebehandling), kinesiologitaping, tilpasning av Super Feet- såler, i tillegg til flere kurs innen behandling av skulder, nakke, ryggplager og kvinnehelse.

I tillegg til å jobbe fysioterapeut ved Nr1 Fysioterapi jobber Solveig som treningsinstruktør ved Nr1 Fitness, Åsane. Hun instruerer i forskjellige typer kondisjonstimer, styrke, pilates og senior-trim. Mor og barn gruppen som holdes av Nr1 Fysioterapi er det Solveig som instruerer i. Tidligere har hun vært aktiv danser og fotball-keeper.

Trening er en stor del av hverdagen til Solveig, og hun har fokus på dette gjennom behandlingen hun gir pasientene. Et program med hjemmeøvelser som pasienten kan gjøre på egenhånd får man som oftest med seg, og på denne måten får man et egen verktøy som kan bidra til å redusere plagene i hverdagen. Gjennom kurs og erfaring har Solveig flere behandlingsmetoder som kan taes i bruk og hun er opptatt av at pasientene skal oppleve en bedring, mestring og forståelse for plagene sine. Hun er en imøtekommende og trygg fysioterapeut som gjør sitt beste for å hjelpe sine pasienter.