Pasienterfaringer

Jeg oppsøkte Nr1 Fysioterapi på grunn av store smerter i hamstring og på fremsiden av det ene låret. Jeg ble behandlet med nåler og fikk vist øvelser for slyngetrening samt en del tøyeøvelser. Allerede etter første behandling merket jeg en klar forbedring. Totalt fikk jeg 6 behandlinger og jeg kan nå igjen trene for fullt uten smerter.  Jeg er veldig fornøyd med behandlingen og kan absolutt anbefale Nr1 Fysioterapi for andre!

Kvinne, 50 år

Jeg har hatt store smerter i skulderen etter å ha skadet den 2 år på rad i ski- ulykke. Ved behandling hos Solveig har jeg fått nålebehandling og tett oppfølging med fysiske øvelser for å bygge opp igjen skulderen. Føler nå at skulderen er fullt restaurert og jeg er veldig fornøyd med behandlingen!

Mann, 38 år

Jeg hadde falt hjemme og var kraftig forslått i ryggen. Fikk massasje, nåler og øvelser som behandling. Nå er jeg fin! Jeg var og er kjempe fornøyd. Solveig Ophuus er en rolig og behagelig person som jeg vil benytte meg av om det skulle bli aktuelt.

Mann, 76 år

Problemer med nakke/rygge/ skuldre. Stive muskler. Fikk behandling med nåler og massasje. Jeg er veldig fornøyd med behandlingen. Vondt der og da, men merket tydelig resultater etter 4 behandlinger. Fikk totalt 7 behandlinger og er så å si fri for plager. Denne behandlingen kan absolutt anbefales!

Kvinne, 26 år

Smerter i kneet. Jeg fikk veiledning innen trening og øvelser, behandling med nåler, og taping av kinesiotape.  Takk for kjempegod behandling. Kneet er blitt kjempebra. Jeg er veldig fornøyd med behandlingen jeg fikk.

Tusen takk!
Ønsket behandling først for nakke/hode pga.stivhet, smerter og perioder med hodepine. Senere for ryggplager. Hos meg var stress over lengre tid årsak til vonde muskler og perioder med hodepine. Eg ønsket meg nålebehandling selv om eg også synes det var litt skummelt. Det var litt ubehagelig, men veldig effektiv på sikt. Nålebehandling i vonde muskler,øvelser og varmebehandling førte til rask bedring. Hadde avtale om 6 behandlinger. Usikker på behandling med tape. Fysioterapeut var alltid åpen for mine ønsker og tok hensyn til eg ville! Takk så mye for supergod behandling!
Kan absolutt anbefale Nr1 Fysioterapi til andre! ?
Kvinne, 47 år
Jeg fikk veiledning i forhold til å bedre løpeteknikken min. Seinere fikk jeg knesmerter og fikk behandling for dette også.
I begynnelsen var det løping, tøyning og kinesiotape. Gikk over til nålebehandling da jeg fikk plager i kneet. Behandlingen var ikke smertefri, men jeg følte at det hjalp! Nå har jeg små-problemer med kneet, men kan trene igjen!
Gutt, 17 år
Jeg oppsøkte Nr1 Fysioterapi på grunn av vond nakke og rygg. Hadde også hatt problemer med leggmuskulaturen over lengre tid.
Behandlingen som jeg fikk gikk først ut på å kartlegge problemene, og hvorfor de hadde oppstått. Jeg fikk mange nålbehandlinger i nakke/rygg og leggmuskulatur. På noen av behandlingene fikk jeg massasje. Så fikk jeg forskjellige øvelser tilpasset meg og mine behov.
Jeg opplevde behandlingen som utrolig effektiv og god. Merket effekt etter bare noen få ganger,  men jeg fortsatte behandlingene for å oppnå en langvarig effekt.
Jeg er svært fornøyd med behandlingen, og har ikke hatt de samme problemene igjen. Nakken og ryggen er mye bedre, og jeg kan trene uten å få vondt i leggmuskulaturen.  Jeg er også glad for øvelser som jeg har lært og kan forebygge skader videre.
Kvinne, 25 år

Jeg er en 55 år gammel mann som trengte behandling for vond nakke. Den var stiv og vond og jeg ble til tider svimmel. Jeg fikk behandling med nåler i all hovedsak, samt øvelser – som jeg tror jeg var ganske ivrig med. Nålebehandling var ikke særlig vondt – rene kosen sammenlignet med et gjennomsnitts tannlegebesøk. Etter 12 behandlinger har jeg ikke vondt lenger. Nakken er ganske myk og bevegelig, og ikke spor av svimmelhet lenger!

Mvh
Anonym og blid ?
Mann, 55 år

Jeg oppsøkte hjelp for jeg var svimmel, trykk over øynene og stiv i muskulaturen i rygg og nakke. Jeg fikk massasje og behandling med nåler. Jeg kjente at den behandling jeg fikk var så profesjonell og riktig at det har hjulet meg så mye at jeg fungerer slik jeg ønsker! Kommer nok til å ta kontakt igjen og vil absolutt anbefale Nr1 Fysioterapi for behandling.

Kvinne, 78 år

– Våre behandlere ved Nr1 Fysioterapi og Kiropraktikk

”Det er du som pasient som står i fokus!
For oss er det viktig at du føler deg sett, hørt og nøye undersøkt. Vi jobber for å oppnå et godt samarbeid med deg slik at vi sammen kan nå ditt mål med behandlingen”.