Fysioterapeut Synne Isaksen

Synne Isaksen jobber som fysioterapeut ved Nr1 Fysioterapi-klinikken. Hun har tatt utdannelsen ved Saxion Univeristy of Applied Science i Nederland, og ble ferdig våren 2018.
Synne har tatt kurs i IMS ( nålebehandling) og manipuleringsteknikker, og hun er stadig på utkikk etter nye kurs. Hvis du ønsker forebyggende behandling eller behandling etter en plage/skade har oppstått kan Synne hjelpe deg. Det vil bli satt fokus på et godt samarbeid mellom pasient og terapeut for å oppnå best mulig resultat.

Synne tilbyr treningsveiledning/ treningsterapi, massasje, mobilisering og nålebehandling.

Synne Isaksen

Fysioterapeut

Fysioterapeut Ann-Kristin Hatlevik

Ann-Kristin er utdannet fysioterapeut ved Høgskulen på Vestlandet. Hun behandler både akutte og langvarige muskel- og skjelettplager, og har erfaring et bredt spekter av tilstander og diagnoser. Fra tidligere har hun spesialisert erfaring innen nevrologisk rehabilitering. Ved første konsultasjon hos Ann-Kristin kan du forvente en grundig kartlegging og undersøkelse av plagene dine. Dette er grunnlaget for videre behandlingsplan, som dere sammen lager ut fra dine behandlingsmål, og som er tilpasset deg og din hverdag. I behandlingen benytter Ann-Kristin gjerne tilpasset treningsterapi, mobiliseringsteknikker, massasje og tøyninger.

 Velkommen!

Ann-Kristin Hatlevik

Fysioterapeut

Fysisk og Mental- trener Sidsel Faye Warberg

Fysisk og Mental Trener
Kostholdsrådgiver
Profesjonell Coach

Fra januar 2022 starter Sidsel opp i lokalene til Nr1 Fitness Åsane. Her vil hun ha et tett samarbeid med Nr1 Fysioterapi-klinikken slik at vi sammen kan gi deg et helhetlig behandlingstilbud.

«Som Fysisk og Mental Trener har jeg fokus på bevisstgjøring for å finne tiltak for positiv endring og utvikling. Jeg ønsker å bidra til at mennesker finner en god balanse i livet slik at livet berikes for en selv og andre«.

Sidsel Faye Warberg

Fysisk og mental- trener